Je reageert op de vacature

Stagiaire gezinswerker

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens




Geslacht:   
Geboortedatum:



  
  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 
Ik wil graag een kopie van mijn sollicitatie ontvangen via e-mail:  

Social media profiel link

Vacature specifieke vragen

Ons beleid is dat je niet werkt in een wijk waar je sociaal aan verbonden bent of woont. Geef aan waar je daarom niet kunt werken::














In welk leerjaar wil je stage lopen? Verplicht voor gebruiker



Voor welke opleiding wil je stage lopen? Verplicht voor gebruiker


  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Privacy statement voor Easycruit Lokalis

Lokalis hecht er grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van uw privacy. Door het versturen van het sollicitatieformulier geeft u toestemming dat uw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze recruitmentdatabase. Houd er rekening mee dat u moet toestemmen om uw sollicitatie te kunnen voortzetten, zonder uw toestemming is het helaas niet mogelijk om uw sollicitatie in behandeling te nemen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken.

Lokalis verzamelt en verwerkt gegevens van sollicitanten via Easycruit (https://www.easycruit.com/). De gegevens van sollicitanten die worden opgeslagen in de database zijn:contactgegevens van de sollicitant (NAW gegevens, emailadres, geslacht, taal), opleiding van de sollicitant (scholing, cursussen, enz.) arbeidsgeschiedenis (vroegere werkgevers, referenties, enz.). Lokalis bewaart de gegevens van sollicitanten tijdens en na de wervings- en selectieprocedure. Na afloop van de wervings- en selectieprocedure worden de gegevens van sollicitanten maximaal 1 jaar bewaard. Nadat de periode, waarin de gegevens van de sollicitant worden bewaard is, verstreken, worden deze vernietigd.

Lokalis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring voor sollicitanten en de algemene privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Op jouw verzoek verwijderen wij je gegevens uit onze database. Hiervoor en voor andere vragen betreffende deze privacyverklaring kunt u het volgende e-mailadres gebruiken: personeelenorganisatie@lokalis.nl